FAQ - Întrebări frecvente

Pretul include TVA?

Prețul declarat al lucrării este de obicei final pentru persoanele fizice (publicul). În cazul în care clientul este persoană juridică (companie), calculul TVA-ului se bazează pe acordul cu contractantul, în funcție de faptul că antreprenorul și clientul sunt plătitori sau neplătitori de TVA. Pretul materialului este afisat cu TVA.

Pretul este afisat impreuna cu materialul?

NU este, pretul este doar pentru manopera (lucrare manuala). Materialul trebuie adăugat întotdeauna la prețul declarat. Tabelul orientativ al prețurilor materialelor este listat în partea de jos și este estimat pentru un apartament standard cu 3 camere.

Care este abrevierea cc? Cum se calculează un contor obișnuit?

Abrevierea cc (contor comun) este o unitate folosită des în industria construcțiilor. Se calculează prin măsurarea lungimii măsurii specificate de-a lungul perimetrului pereților sau peste unitatea măsurată orizontal - cameră, casă, obiect, teren din vecinătatea sa.

Cât de des sunt actualizate prețurile locurilor de muncă?

Datorită majorității prețurilor publicate, lista de prețuri este actualizată la fiecare 10-14 zile. Costul forței de muncă și al materialelor pot varia la nivel regional.

Imi puteti recomanda pe cineva care va face treaba cu calitate si la aceste preturi?

Nu garantăm selecția de companii de înaltă calitate și accesibile - dar ar trebui să respecte prețurile recomandate.

Nu ai găsit ce cauți?
După.- Pia. 9:00 - 17:00

Chyba

close
close

Calculatorul de proiect folosește cookie -uri pentru a asigura o utilizare și evaluare mai ușoară.